23mar10:3013:30Opening flowerpower Keukenhof, expo in Hilton leiden

Event Details

Op 21 maart start onze Bloemen, pracht en praal expo in Hilton Leiden.
De Keukenhof bestaat 75 jaar en wij sluiten hier graag op aan met een kleurrijke expositie.
Heb jij werken die kleurrijk, abstract zijn?
Werken met bloemen/planten?
Laat ons weten welke werken er beschikbaar zijn voor de expo in Hilton Leiden.
Kunstenaars komen op 23 om 10.30 uur naar Hilton Leiden met de kunstwerken. Iedereen wordt ontvangen in de lobby, zodat we in overleg de werken kunnen ophangen. Draden zijn aanwezig evenals de naam-/prijskaartjes. Onze voorkeur gaat uit naar het zoveel mogelijk ophangen van de werken. Mocht een sokkel nodig zijn, dan deze graag zelf meenemen.
De werken hangen door heel het hotel en we zoeken een zoveel mogelijk passende plaats voor het werk. Dit kan zijn: in de lobby, het restaurant of bij Hilton Meetings.
De werken blijven 6 weken hangen.
Aansluitend krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om over zijn/haar werk ed. te vertellen. Na het bespreken van de werken is er een lunch.
Per exposant kunnen er 3 werken in expositie en is de bijdrage 165 euro ex btw. (incl lunch, exposeren en opening)Mocht je mensen meenemen voor de lunch, dan zijn de kosten 35 euro ex btw. We vernemen graag of er dieetwensen zijn, uiterlijk voor 18 maart. Mocht je gebruik willen maken van een overnachting dan kunnen wij deze erbij boeken voor 110 euro ex btw incl ontbijt voor 2!
Onze afspraken zijn ook dit jaar opgetekend in een contract dat via signrequest naar je toekomt. Zo heb je altijd en overal onze afspraken bij de hand. Mocht je deze al hebben ontvangen dan is dit contract ook geldig voor deze nieuwe expositie.
Parkeren
Parkeren kan bij het hotel.
Gebruik het volgende adres voor je navigatie om het hotel te bereiken:
Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest
Of volg de verkeersborden naar museum ‘Corpus‘, het Hilton zit naast dit museum (er kunnen nog werkzaamheden zijn bij het transferium van Leiden, waardoor je een stukje moet omrijden).
Ten slotte, de prijzen die naast de kunstwerken komen te staan zijn inclusief alle btw en onze 30% commissie, hou hier rekening mee.
De kunstwerken zijn tijdens de tentoonstelling niet verzekerd door Bubble Art Projects of door Hilton.
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan vernemen we dat graag.

Graag had ik geweten welke werken je in gedachten hebt (titel, afmeting en verkoopprijs).

more

Time

(Saturday) 10:30 - 13:30(GMT+01:00)

×

Hoi!

Klik op een van onze medewerkers om een chat te openen of stuur ons een mail naar gallerybubble@gmail.com.

× Hoe kan ik je helpen?