Kunstenaars Coach

Sprint traject…..hoe eerder je begint na alle lockdowns en afgelaste perioden…hoe eerder je weer up and running bent!
Na gewerkt te hebben bij de ING kunstcollectie, AMC kunstcollectie, De New York grand gallery had ik veel zin om voor mijzelf te beginnen. Mijn motivatie was en is dat kunst overal naartoe moet, kunst hoort overal te zijn. Kunstenaars moeten bezig zijn met het proces van kunst maken voor de rest wil ik: ontzorgen. Exposities opzetten van A-Z. Publiek in aanraking laten komen met diverse kunstwerken en kunst verkopen.

Kunstenaars maken geweldige kunstwerken en ik regel dat de werken op interessante plaatsten te zien is. Ik begon in Stockholm en vervolgens werkte ik de afgelopen 12 jaar ik diverse steden: Kopenhagen, Berlijn, Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Parijs, Dresden, Brussel, Antwerpen, Dusseldorf, Munchen, Innsbruck, Keulen, Luxemburg, Boekarest, Zurich, Budapest, Straatsburg, Bordeaux, Kitzbuhel, Praag, Tallinn, London, Beijing, Nairobi en Dubai.

Wat ik zag was dat exposeren werkt als een katalysator. Ik heb het meerdere malen meegemaakt. Hoe meer je van jezelf laat zien des te beter je een beeld krijgt van je reacties op je werken.
Dit in combinatie met trainingen en cursussen die ik tijdens mijn SPH opleiding volgde wil ik nu al deze kennis en informatie delen als coach.

Samen met kunstenaars wil ik een supervisie/intervisie traject opzetten waarbij jij als kunstenaar centraal staat. We stellen samen doelen op en deze gaan we halen: een ander uitgangspunt is er niet. Als bevlogen ondernemer weet ik inmiddels met vallen en opstaan dat er knetterhard gewerkt moet worden.

Mijn open, scherpe en niet politiek correcte aanpak houdt je wakker, motiveert  en inspireert…..en het eerste telefonisch gesprek is gratis!

Hoe pak je exposities aan, hoe presenteer je jezelf, wel of niet in het buitenland exposeren? Exposeren in buurthuizen, ziekenhuizen of alleen in bekende galerieën? Hoe bescherm je je kunst? Wat zijn leuke aandachtstrekkers voor jou en je kunstwerken?
Galerieën aanschrijven of alles online? Volgers op social media kopen of zelf werven? Workshops volgen of juist nog even wachten?

En echt nog veel meer: je wordt er een completere kunstenaar van.

Bel: 0626246665 of via whatsapp
Mail: gallerybubble@gmail.com

Drie pakketten voor een succesvolle kunstenaar en succesvol exposeren:

Silver

 • intakegesprek en een koffie afspraak in je atelier.
 • Daarnaast iedere twee weken telefonisch contact over je targets en de weg ernaartoe.
 • Een stok achter de deur en een vastoverlegpunt. No escape, maar actie!
 • Alles is 1 op 1, dus alle aandacht en tijd is voor jou!

12 maanden á 79 euro ex btw

Gold

 • intakegesprek en een koffie afspraak in je atelier.
 • Daarnaast iedere twee weken telefonisch contact over je targets en de weg ernaartoe en we spreken iedere maand af voor een werkafspraak in je atelier.
 • Ook exposeren we 2 werken binnen ons BeNeLux en/of Duitse netwerk voor 6 maanden.
 • Een actief pakket, face to face en direct actie ondernemen.
 • Alles is 1 op 1, dus alle aandacht en tijd is voor jou!

12 maanden á 97 euro ex btw

Diamant

 • intakegesprek en een koffie afspraak in je atelier.
 • Daarnaast iedere twee weken telefonisch contact over je targets en de weg ernaartoe en we spreken iedere maand af voor een werkafspraak in je atelier.
 • Ook exposeren we 2 werken binnen ons netwerk voor 6 maanden en kun je openingen bijwonen zodat je wat we bespreken/leren direct in de praktijk kunt brengen incl overnachten en receptie.
 • Een actief internationaal pakket, face to face en direct in de praktijk.
 • Alles is 1 op 1, dus alle aandacht en tijd is voor jou

12 maanden á 139 euro ex btw

Alle pakketten zijn incl. onze reiskosten.