03feb12:0018:31Hilton Dubai

Event Details

Exposeren in Dubai via Bubble Projects

Al meer dan 6 jaar komen wij in Dubai. Eerst exposeerden we in Hilton Garden inn in Barsha en sinds twee jaar in het vijfsterren Hilton Dubai the Walk.

Hilton Dubai The Walk, gelegen in het exclusieve gedeelte Dubai Marina, bevindt zich op een steenworp afstand van winkel- en uitgaansgelegenheden en dicht bij belangrijke zakelijke en mediaknooppunten. De accommodaties bestaan uit 364 stijlvolle studio’s, chique lofts en ruime twee-, drie- en vier-slaapkamerappartementen, waarvan sommige zijn uitgerust met een keuken, wasmachine, loungegedeelte en wifi.

De expositie is in het restaurant van het hotel. Deze wordt de gehele dag gebruikt voor ontbijt, lunch en diner en uiteraard voor prive gelegenheden.
De werken hangen goed zichtbaar. Ook de exposities in Dubai regelen wij van A tot Z incl transport, douanezaken, verpakken, verzenden, ophangen en ook regelen wij de verkoop + bijkomende zaken. Omdat wij zelf naar Dubai gaan hebben we alles zelf in de hand en kunnen we de kosten zo laag mogelijk houde.

Welke werken heb jij beschikbaar voor een geweldige expositie in Dubai.
Neem contact met ons op. Deze expo start  op 3 februari 2024

gallerybubble@gmail.com

more

Time

(Saturday) 12:00 - 18:31(GMT+01:00)

×

Hoi!

Klik op een van onze medewerkers om een chat te openen of stuur ons een mail naar gallerybubble@gmail.com.

× Hoe kan ik je helpen?