11feb15:0017:00Fresh expositie in Hilton Antwerpen

Event Details

De opening in Hampton by Hilton Antwerpen is op 20 april 2024
Thema: Fresh! Wat zijn je nieuwste werken, welke zijn net klaar?
(Adres: Pelikaanstraat 10, Antwerpen)

Kunstenaars kunnen vanaf 14.00 uur naar Hilton Antwerpen komen met 2 kunstwerken. Iedereen wordt ontvangen in de lobby, zodat we in overleg de werken kunnen ophangen. Draden zijn aanwezig evenals de naam-/prijskaartjes. Onze voorkeur gaat uit naar het zoveel mogelijk ophangen van de werken. Mocht een sokkel nodig zijn, dan deze graag zelf meenemen.
De kunstwerken blijven minimaal 6 weken in Antwerpen (waarschijnlijk wel langer).
Aansluitend tussen 14.30 en 16.30 uur krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om over zijn/haar werk ed. te vertellen. Na het bespreken van de werken gaan we over naar de cocktailreceptie.
Per exposant is de bijdrage 122,50 euro ex btw. (incl cocktailreceptie voor 2 personen en 6 weken exposeren). Mocht je meer mensen meenemen voor de receptie, dan zijn de kosten 32 euro ex btw pp. Ik verneem graag of er dieetwensen zijn, uiterlijk voor 7 februari 2024.
Alleen exposeren zonder deelname cocktailreceptie is 98 euro ex btw
Mocht je gebruik willen maken van een overnachting dan kunnen wij deze erbij boeken voor slechts 135 euro ex btw incl ontbijt voor 2 personen!
– Alleen exposeren kan ook voor 117 euro ex btw (zonder opening en overnachting)
Onze afspraken zijn ook in 2024 opgetekend in een contract dat via signrequest naar je toekomt. Zo heb je altijd en overal onze afspraken bij de hand. Mocht je deze al hebben ontvangen dan is dit contract ook geldig voor deze nieuwe expositie.
Parkeren
Parkeren kan niet bij het hotel.
Wel in de dichtstbijzijnde parkeergarages:
Diamant: appelmansstraat 25 Antwerpen (hotel heeft hier prijsafspraken mee gemaakt)
Uiteraard is het hotel perfect met de trein te bereiken, het hotel zit namelijk direct tegenover het station (nog geen minuut lopen). Wij kunnen evt. het kunstwerk voor je meenemen (+ 37 euro ex btw per werk).
Ten slotte, de prijzen die naast de kunstwerken komen te staan zijn inclusief alle btw en onze 30% commissie, hou hier rekening mee.
De kunstwerken zijn tijdens de tentoonstelling niet verzekerd door Bubble Art Projects of door Hilton.
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan vernemen we dat graag.

more

Time

(Sunday) 15:00 - 17:00(GMT+01:00)

×

Hoi!

Klik op een van onze medewerkers om een chat te openen of stuur ons een mail naar gallerybubble@gmail.com.

× Hoe kan ik je helpen?