09sep15:0020:00Oktoberfest

Event Details

 

Jawohl!
Oktoberfest is groot in Munchen, heel groot.
Helaas lukt het ons niet om tijdens dit evenement een opening te organiseren, maar we kunnen wel zorgen dat we voor die tijd een mooie expositie hebben samengesteld. Dan hangen de werken tijdens deze drukke dagen klaar voor de verkoop!

De opening van deze speciale expositie in Munchen is op 9 september 2022 in het Pullman hotel in Munchen
Zij hebben in het hotel een ‘artist playground’ die vol hangt met kunstwerken. Kunst is onderdeel van het hotelconcept
(Adres: Theodor-Dombart-Straße 4, 80805 München, Duitsland)

Kunstenaars komen op 9 september met 3 kunstwerken naar het hotel. Vanaf 15 uur gaan we inrichten en in overleg zoeken we de beste plek voor jouw kunstwerk. Draden en sokkels zijn aanwezig.

Aansluitend tussen 16.00 en 16.30 uur krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om over zijn/haar werk ed. te vertellen. Na het bespreken van de werken gaan we over naar de cocktailreceptie van 16.30 tot 18.30
Per exposant is de bijdrage 385 euro ex btw. (incl cocktailreceptie voor 2 personen  en 6 weken exposeren en een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in Pullman Munchen). Mocht je extra mensen meenemen naar de receptie, dan zijn de kosten slechts 25,50 euro ex btw pp.
Ik verneem graag of er dieetwensen zijn, uiterlijk voor 1 september 2022.Exposeren zonder overnachten kan ook, de bijdrage is dan 247 euro ex btw (6 weken exposeren, retourtransport )Onze afspraken zijn ook in 2022 opgetekend in een contract dat via signrequest naar je toekomt. Zo heb je altijd en overal onze afspraken bij de hand. Mocht je deze al hebben ontvangen dan is dit contract ook geldig voor deze nieuwe expositie.

Parkeren
Parkeren kan onder het hotel (niet inbegrepen)
Uiteraard is het hotel perfect met de trein te bereiken, het hotel is namelijk goed bereikbaar vanaf het centraal station. Wij kunnen evt. de  kunstwerken ook op de heenreis voor je meenemen (+ 69 euro ex btw).
Ten slotte, de prijzen die naast de kunstwerken komen te staan zijn inclusief alle btw en onze 30% commissie, hou hier rekening mee.
De kunstwerken zijn tijdens de tentoonstelling niet verzekerd door Bubble Art Projects of door Pullman.
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan vernemen we dat graag.
Contact via email: gallerybubble@gmail.com

more

Time

(Friday) 15:00 - 20:00(GMT+02:00)

×

Hoi!

Klik op een van onze medewerkers om een chat te openen of stuur ons een mail naar gallerybubble@gmail.com.

× Hoe kan ik je helpen?