26mar11:0013:00Opening Hilton Leiden

Event Details

De keukenhof gaat open op 24 maart.
Een kleurrijke parade van bloemen, een lust voor het oog.
Het zal dit jaar (eindelijk) weer vele bezoekers trekken en hier sluiten wij mooi op aan met onze voorjaarsexpositie:Kleurrijk, bloemen, pracht en praal.
Heb jij werken binnen dit thema?
Laat het ons weten.

De opening is op 26 maart
Kunstenaars komen op 26 maart om 11.00 uur naar Hilton Leiden met de kunstwerken. Iedereen wordt ontvangen in de lobby, zodat we in overleg de werken kunnen ophangen. Draden zijn aanwezig evenals de naam-/prijskaartjes. Onze voorkeur gaat uit naar het zoveel mogelijk ophangen van de werken. Mocht een sokkel nodig zijn, dan deze graag zelf meenemen.
De werken hangen door heel het hotel en we zoeken een zoveel mogelijk passende plaats voor het werk. Dit kan zijn: in de lobby, het restaurant of bij Hilton Meetings.
De werken blijven 6 weken hangen.
Aansluitend krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om over zijn/haar werk ed. te vertellen. Na het bespreken van de werken start de uitgebreide lunch.
Per exposant kunnen er 2 werken in expositie en is de bijdrage 135 euro ex btw. (incl lunch, exposeren en opening) Mocht je mensen meenemen voor de lunch, dan zijn de kosten 35 euro ex btw. We vernemen graag of er dieetwensen zijn, uiterlijk voor 22 maart. Mocht je gebruik willen maken van een overnachting dan kunnen wij deze erbij boeken voor 110 euro ex btw incl ontbijt voor 2!
Onze afspraken zijn ook dit jaar opgetekend in een contract dat via signrequest naar je toekomt. Zo heb je altijd en overal onze afspraken bij de hand. Mocht je deze al hebben ontvangen dan is dit contract ook geldig voor deze nieuwe expositie.
Parkeren
Parkeren kan bij het hotel.
Gebruik het volgende adres voor je navigatie om het hotel te bereiken:
Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest
Of volg de verkeersborden naar museum ‘Corpus‘, het Hilton zit naast dit museum (er kunnen nog werkzaamheden zijn bij het transferium van Leiden, waardoor je een stukje moet omrijden).
Ten slotte, de prijzen die naast de kunstwerken komen te staan zijn inclusief alle btw en onze 30% commissie, hou hier rekening mee.
De kunstwerken zijn tijdens de tentoonstelling niet verzekerd door Bubble Art Projects of door Hilton.
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan vernemen we dat graag.

more

Time

(Saturday) 11:00 - 13:00(GMT+00:00)

Location

Hilton Garden Inn Leiden

Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest, Netherlands

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hoi!

Klik op een van onze medewerkers om een chat te openen of stuur ons een mail naar gallerybubble@gmail.com.

× Hoe kan ik je helpen?